Reţeaua Instagram numără acum peste 500 milioane de utilizatori activi

22.06.2016
Reţeaua Instagram numără acum peste 500 milioane de utilizatori activi

Deţinută tot de Facebook, reţeaua Instagram este o veritabilă plasă de siguranţă pentru companie, modul diferit de abordare atrăgând o categorie foarte numeroasă de utilizatori, în principal tineri.

După ce în luna septembrie a anului trecut Instagram anunţa o cifră de 400 milioane utilizatori activi, măsurată la mai puţin de un an după atingerea ţintei de 300 milioane utilizatori, pragul de 500 milioane este trecut şi mai devreme, demonstrând potenţialul acestei reţele de socializare propusă ca alternativă la reţeaua Facebook.

Mai mult, dintre cei 500 milioane de utilizatori, aproximativ 300 milioane sunt utilizatori fideli care accesează zilnic paginile Instagram.

Spre comparaţie, reţeaua Facebook numără în prezent 1.6 miliarde utilizatori activi, WhatsApp a depăşit pragul de 1 miliard utilizatori, iar Messenger se apropie de 900 milioane utilizatori. 

Instagram primeşte modificări majore. Renunţă la afişarea cronologică a articolelor

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult