Red Alert 3: trailere, imagini şi informaţii despre Red Alert 3

10.10.2008
Red Alert 3: trailere, imagini şi informaţii despre Red Alert 3

Fanii jocurilor de strategie au primit recent o veste foarte bună. Seria C&C: Red Alert va primi în curând un al treilea episod: Red Alert 3. Acţiunea jocului se va desfăşura într-un univers paralel în care al doilea Război Mondial nu a avut loc, iar Uniunea Sovietică a devenit o mare putere abia în anii ’50. Astfel izbucneşte un război la scară planetară între Aliaţi, Uniunea Sovietică şi Imperiul de la Răsărit (Empire of the Rising Sun), derivat din Japonia imperială.

Arsenalul sovietic va beneficia în Red Alert 3 de urşi de atac cu armură, Stingrays (nave Tesla care pot traversa atât apele, cât şi zonele uscate), Sickles (unitate antitank ce poate escalada cu uşurinţă terenurile denivelate) şi amfibiile Bullfrog.

Aliaţii au primit o unitate care se poate întoarce în timp cu scopul de a se vindeca şi Cryocopters, elicoptere uşoare, dotate cu raze care pot îngheţa sau micşora adversarii. Armatele Imperiului de la Răsărit au în componenţă unităţi Ninja, avioane submersibile şi şcolăriţe psihotice.

Oricum, până la lansarea oficială a jocului care va avea loc la sfârşitul lunii octombrie nu mai este mult. Până atunci îţi poţi satisface curiozitatea cu trailerele disponibile.

Red Alert 3 Red Alert 3
Red Alert 3 Red Alert 3

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News