Un gamer cunoscut a fost suspendat pe Twitch după ce o invitată s-a lăsat topless în timpul unei transmisiuni live

O jucătoare cunoscută de H1Z1, cunoscută sub porecla „Kaitwan13”, a fost invitată să joace jocul H1Z1 împreună cu alţi gameri cunoscuţi pe un canal popular de Twitch, deţinut de utilizatorul „Genietfan”. Cu câteva secunde înainte ca jocul să înceapă, tânăra şi-a arătat, nu se ştie de ce, sânii. Vincent Naeri, jucătirul care deţine contul „Genietfan” a rămas şocat. „Kay, ce dracu’?”, a strigat când a văzut ce face tânăra. 
 
Ca urmare a acestui incident contul lui Genietfan a fost suspendat timp de 30 de zile. Între timp, Kaitwan şi-a cerut scuze pe Twitter, atât lui Naeri, fanilor a cestuia şi celoralţi membrii ai comunităţii. Mai mult, şi-a închis aproape toate conturile de social media. Ea nu a spus şi de ce a decis să facă acel lucru. 
 
 
Naeri a acceptat scuzele tinerei, dar a spus că nu mai pot fi prieteni. Totuşi, fanii lui Genietfan au sărit în apărarea lui Kaitwan. „Toată lumea are dreptul să greşească. Nimeni nu a murit… Pentru mine a fost distractiv. Aceasta este magia show-urilor live”, a scris un fan pe Twitter. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult