MSI dezvăluie brandul OPTIX de monitoare pentru gaming

05.07.2017
MSI dezvăluie brandul OPTIX de monitoare pentru gaming

MSI a lansat primele modele de monitoare dezvoltate sub brandul OPTIX, adresate pasionaţilor de jocuri PC şi echipate cu ecrane curbate furnizate de Samsung.

Oferta include OPTIX G27C şi OPTIX G24C, cu diagonale de 27” şi 24”. Ambele modele folosesc panouri LCD cu tehnologie TN, având curbură medie 1800R şi suport pentru rată de refresh la 144 Hz. Noile monitoare Full HD sunt însă lăudate cu unghiuri de vizibilitate de până la 178° şi timp de răspuns 4 ms GtG.

Opţiunile pentru conectare includ DisplayPort 1.2a, HDMI 1.4a şi DVI, primele două cu suport pentru tehnologia AMD FreeSync, capabilă să elimine efectul de tăiere a imaginii atunci când rata de actualizare a ecranului nu corespunde cu numărul de cadre pe secundă generate de placa video.

Livrate cu picior de susţinere ajustabile monitoarele OPTIX G24C permit reglarea pe înălţime şi înclinaţie iar OPTIX G27C adaugă şi opţiune pentru rotirea ecranului în modul portret.

Din păcate, preţul şi disponibilitatea noilor modele de monitoare nu au fost comunicate de oficialii companiei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult