Philips pregăteşte noi monitoare curbate şi plate, cu tehnologie UltraColor

08.08.2016
Philips pregăteşte noi monitoare curbate şi plate, cu tehnologie UltraColor

MMD, parteneriat licenţiat al Philips, va prezenta la expoziţia IFA 2016 (2 – 7 septembrie) noi modele de monitoare curbate şi plate E8 cu tehnologie UltraColor, precum şi un monitor cu webcam pop-up pentru a spori securitatea la birou.

Cel mai mare monitor 4K cu ecran curbat de pe piaţă

Cu diagonală de 40”, noul monitor Brilliance Curved este cel mai mare monitor 4K curbat de pe piaţă. Acesta va fi acompaniat de un nou model din seria monitoarelor curbate ce se încadrează uşor în câmpul vizual al utilizatorului pentru a crea mai mult spaţiu personal. Monitorul include opţiune pentru ajustarea înclinaţiei ecranului şi este recomandat pasionaţilor de jocuri care doresc să fie transpuşi cât mai aproape de acţiune. Nu în ultimul rând, difuzoarele integrate completează aspectul vizual cu sunet stereo.

Printre modelele curbate ce urmează să fie prezentate se numără şi un model ultra subţire de 34 inci, cu rezoluţie Quad HD, sunet integrat, a cărui înălţime poate fi reglată.

Camerele web de tip pop-up fac viaţa grea hackerilor de webcam-uri

O serie de produse care se vor regăsi la standul Philips sunt destinate îndeosebi sectorului B2B – cum ar fi securitatea în afaceri. IFA 2016 marchează debutul primului monitor Philips cu o cameră web de tip pop-up care iese doar atunci când este utilizată, fiind mascată de rama monitorului, blocând astfel orice tentativă de spionaj a hacker-ilor. De asemenea, pentru conexiunile profesioniste, vizitatorii vor putea vedea în cadrul standului Philips şi noi modele de monitoare cu conexiune USB de tip C.

UltraColor şi UltraSlim

Cuprinzând cele mai subţiri monitoare produse vreodată de Philips, noua serie C7 include tehnologia UltraColor pentru imagini vibrante şi pune la dispoziţie un design foarte subţire, acesta constituind un punct de atracţie principal. Noile ecrane promit să creeze o zonă de vizualizare continuă chiar şi atunci când mai multe monitoare sunt puse unul lângă celălalt pentru aplicaţii precum Excel.


Seria C6 include două modele de 23,8” Full HD şi de 27” Quad HD, cu un aspect curat şi elegant. Versiunile de 23,8” şi 27” ale seriei E8, cu tehnologia UltraColor şi rezoluţie QHD, vor fi şi ele prezentate la standul IFA 2016.

Tehnologia UltraColor extinde spectrul de culori ce poate fi perceput de utilizatori cu 90%-95% din gama NTSC în comparaţie cu 72% cât oferă monitoarele standard. UltraColor reuşeşte să reproducă imagini cât se poate de aproape de realitate prin culori foarte vii de verde, roşu şi albastru.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult