Comedii 2010 – cele mai tari comedii din 2010

Comedii 2010 - cele mai tari comedii din 2010

UPDATE: 2011 – Vezi care sunt cele mai tari comedii din 2011


2010 va fi un an bun pentru cinefili. Nu scrie la zodiac şi nici nu trebuie să fii clarvăzător pentru a face această afirmaţie. E suficient să te uiţi pe lista filmelor care vor fi lansat anul acesta. Dintre toate genurile de filme, comediile par, la o primă vedere, priviligiate anul acesta. În 2010 vom avea parte de o mulţime de comedii tari.

Actori consacraţi, precum Jim Carrey sau Robin Williams se vor da în spectacol pe marile ecrane. Alături de ei, foarte amuzante se anunţă şi filmele cu distribuţii mai puţin strălucitoare, dar care compensează prim umorul de situaţie.Iată câteva din comediile care se anunţă foarte tari în 2010:

When in Rome (29 ianuarie)

Trevi este numele unei fântâni din Roma înconjurate în mister şi legende. Se spune că turiştii care aruncă monezi în fântână îşi vor întâlni alesul când vor reveni în Roma. O altă variantă spune că cel care a aruncat o monedă se va îndrăgosti nebuneşte de cea care va scoate moneda din fântână. Ghinionul tinerei Beth, o newyorkeză get-beget, este că se adeveresc ambele versiuni. Dacă va fi şi filmul măcar pe jumătate la fel de amuzat precum trailer-ul, When in Rome va fi una dintre cele mai bune comedii ale lui 2010.

Valentine’s Day (12 februarie)

În Valentine’s Day este vorba despre… Valentine’s Day în Los Angeles. Despre cupluri şi despre oameni singuri. Nu sunt convins că o să fie foarte bun dar trebuie văzut fie şi doar pentru distribuţie: Julia Roberts, Jennifer Garner, Jessica Biel, Jessica Alba, Ashton Kutcher, Bradley Cooper şi Jamie Foxx. Jamie Foxx poate fi chiar foarte amuzant când îşi dă silinţa.

The Bounty Hunter (19 martie)

Când Gerard Butler (durul din 300) este vânător de recompense şi te are în vizor poţi spune că n-ai avut noroc în viaţă. Din păcate, pentru Jennifer Aniston, personajul interpretat de Gerard Butler este cel care trebuie să o deferească justiţiei şi totodată să-i salveze viaţa. Unde mai pui că cei doi au fost şi amanţi cândva?

Furry Vengeance (2 aprilie)

Dan Sanders (Brendan Fraser) este angajatul unei importante insituţii imobiliare. Sarcina acestuia este construirea unui cartier de locuinţe. Pentru asta trebuie doar să radă de pe suprafaţa pământului o pădure. Constiinţa nu-l va împiedica, însă locuitorii pădurii îşi vor da toată silinţa. Deşi pare mai mult un film pentru copii, nu este exlus ca Furry Vengeance să smulgă şi zâmbetele adulţilor.

Date Night (9 aprilie)

Este suficientă o cât de mică minciună, o simplă confuzie de nume ca un cuplu care duce o viaţă cât se poate de banală şi plictisitoare să aibă parte într-o noapte de aventura vieţii lor. Gloanţe, urmăriri de maşini, răsturnări de situaţie şi foarte multe faze comice sunt ingredientele principale ale aceste comedii. Steve Carell, eroul din Get Smart, este principalul vinovat al încurcăturii. Alături de el vom mai râde de Mark Wahlberg şi Ray Liotta.

Kick-Ass (16 aprilie)

Dave Lizewski este un tânăr fan al benzilor desenate. Într-o bună zi acesta se hotărăşte să devină un super erou. Mai mult, Dave reuşeşte să-şi convingă şi prietenii să i se alăture în lupta sa împotriva răului. De aici tot felul de aventuri şi situaţii pline de umor.

Fără să aibă la dispoziţie un buget impresionant sau o distribuţie cu nume mari, Kick-Ass se anunţă o comedie care va prinde nu doar în rândul tinerilor, ci a publicului de toate vârstele. A… super eroul nostru va avea şi un supranume pe măsură: Kick-Ass.

Grown Ups (25 iunie)

La 30 de ani de la terminarea liceului cinci prieteni care nu s-au mai văzut de la absolvire se reîntâlnesc cu gândul să rememoreze zilele de glorie. Evident, cei cinci nu sunt tocmai genul de tipi super serioşi şi întregi la minte. Dacă ar fi fost aşa, nu ar fi fost cooptaţi Adam Sandler, Rob Schneider şi Chris Rock. Alături de ei îşi va face apariţia şi frumoasa Salma Hayek.

Knight & Day (2 iulie)

June Evans (Cameron Diaz) ducea o viaţă cât se poate normală. Asta până într-o zi când dă (la propriu) peste Milner (Tom Cruize) care este un super agent secret. Din acest punct viaţa ei se schimbă complet, fiind implicată într-o cursă nebună pentru… o baterie. Dar nu orice fel de baterie, ci una care constituie o sursă inepuizabilă de energie. Restul e tăcere.

Comediile din acest an nu se rezumă doar la cele amintite în acest articol. Vor mai fi, cu siguranţă, multe, multe altele. Unele se vor ridica la înălţimea aşteptărilor, altele vor dejamăgi. Acestea însă, sunt câteva dintre cele mai tari comedii din 2010.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News