ADATA lansează un nou adaptor pentru încărcare wireless cu certificare WPC Qi

27.02.2018
ADATA lansează un nou adaptor pentru încărcare wireless cu certificare WPC Qi

ADATA CW0050 este un încărcător wireless care poate fi folosit la încărcarea a numeroase dispozitive compatibile cu standardul WPC Qi, inclusiv iPhone 8 şi iPhone X.

Noul CW0050 reprezintă intenţia ADATA de a intra pe această piaţă, fiind un suport de încărcare cu design minimalist şi elegant, măsurând doar 6 mm grosime. ADATA CW0050 este compatibil cu o gamă largă de telefoane iOS şi Android, eliminând nevoia de a folosi adaptoare separate pentru fiecare dispozitiv.

Creat pentru a elibera utilizatorii de grija încărcării periodice a telefonului mobil şi transportul de cabluri şi adaptoare multiple în bagajele pentru vacanţă, ADATA CW0050 necesită doar amplasarea telefonului deasupra pad-ului, astfel încât telefonul să acopere întregul logo Qi şi dispozitivul va începe să se încarce.

Adaptorul CW0050 dispune de sistem de protecţie care va opri transferul de curent atunci când simte un obiect metalic între el şi smartphone, prevenind astfel pierderile excesive de energie şi reducând posibilitatea supraîncălzirii.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult