Logitech prezintă G910 Orion Spark, o nouă tastatură mecanică pentru gameri pretenţioşi

17.09.2014
Logitech prezintă G910 Orion Spark, o nouă tastatură mecanică pentru gameri pretenţioşi

Cu nume complet Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard, tastatura dispune de noi switch-uri mecanice Romer-G, iluminare RGB inteligentă şi Arx Control Integration.

Proiectate cu punct de acţionare de 1,5 mm, switch-urile Romer-G înregistrează apăsările tastei mai rapid cu până la 25% decât alte switch-uri mecanice de pe piaţă. În plus, durata de viaţă a fost crescută la 70 de milioane de apăsări.

Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard

Tastatura Orion Spark permite personalizarea individuală a iluminării pentru fiecare tastă în parte, utilizatorii putând selecta dintr-o paletă de 16,8 milioane de culori. Spre exemplu, putem delimita grupuri de taste care îndeplinesc diferite comenzi în jocuri şi să stabilim iluminarea în funcţie de fiecare joc în parte. Iluminarea este centrată în interiorul fiecărui switch şi este controlată astfel încât literele inscripţionate pe fiecare tastă să fie acoperite uniform.

Arx Control, o aplicaţie dezvoltată de Logitech G, funcţionează cu Logitech Gaming Software oferind informaţii pe dispozitivul mobil: detalii depre inteligenţa in-game, informaţii despre performanţa sistemului sau despre comenzile media. Cu Arx Control SDK, dezvoltatorii de jocuri pot crea applet-uri personalizate pentru a oferi conţinut unic jocului lor. Dezvoltatori majori precum Valve au dezvoltat deja modele şi caută modalităţi de integrare pentru platforma Steam şi pentru popularele lor jocuri.

Tastatura Orion Spark dispune de un dock special cu suport pentru dispozitive iOS şi Android, oferind astfel acces uşor la informaţiile Arx Control.

Utilizatorii pot personaliza jocul preferat alocând comenzi simple sau macro-uri celor nouă taste G programabile. Orion Spark suportă până la 27 de comenzi pe cele trei profile, setarea lor fiind realizată cu ajutorul Logitech Gaming Software.

Tastatura Logitech Orion Spark este disponibilă în Europa începând cu luna noiembrie 2014, la un preţ recomandat de 179,99 Euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult