De ce nu e bine să-ţi laşi părinţii singuri pe Facebook

Facebook există de 14 ani, dar multe persoane mai în vârstă care şi-au făcut cont recent pe reţeaua de socializare încă nu ştiu cum funcţionează. Iată cazul povestit pe Reddit de o tânără numită Ashley, al cărui tată este nou pe reţeaua de socializare online. Bărbatul a dat Like pe Facebook la mai multe pagini cu conţinut pentru adulţi, iar contul lui nu a fost setat pe privat. Astfel, activitatea lui şi comentariile postate puteau fi văzute de oricine de pe Facebook.

Recent, tatăl tinerei a comentat la o imagine publicată de pagina „Hot Sex Porn”. Ashley a primit imediat capturi de ecran de la cunoscuţi care au văzut comentariul. Aceştia i-au recomandat tinerei să-i arate bărbatului cum îşi poate face contul privat. Comentariul cu pricina este: „Mi-ar plăcea să ţi-o **** la noapte, iubire”. „Hei tată... Toţi prietenii tăi pot vedea comentariile tale la această postare”, i-a scris fiica lui. 

 

 

 

Când i-a arătat comentariul, tatăl fetei a spus, jenat, că nu el l-a publicat şi că a fost victima unui hacker, însă nimeni nu l-a crezut.

 

Postarea tinerei s-a viralizat, iar mai multe persoane au povestit întâmplări hazlii cu părinţii lor pe Facebook. 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat