Firefox 25, gata de download în versiune finală

Firefox 25, gata de download în versiune finală

Mozilla lansează o nouă versiune a popularului său web browser. Firefox 25 primeşte câteva modificări ce îmbunătăţesc funcţionalitatea şi securitatea aplicaţiei. Disponibil deja pentru download în variantă finală, pe serverele FTP Mozilla, Firefox 25 va avea parte de prezentarea oficială în decursul zilei de mâine.

Firefox 25, gata de download în versiune finală

Începând cu Firefox 25, utilizatorii care revin la web browser-ul Mozilla după o perioadă lungă de inactivitate sunt întâmpinaţi cu un dialog ce permite preluarea istoricului şi setările pentru navigare din web browser-ul folosit până atunci.

Cei care obişnuiesc să folosească funcţia Reset pentru ştergerea istoricului de navigare pot face asta fără ca paginile web deschise în sesiunea curentă să fie închise automat.

O altă modificare afectează modul de funcţionare a barei pentru căutare, fraza tastată nemaifiind preluată pentru toate tab-urile deschise.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult