Huawei P10 primeşte funcţia Face Unlock printr-o actualizare software

28.05.2018
Huawei P10 primeşte funcţia Face Unlock printr-o actualizare software
Huawei P10 şi P10 Plus au primit funcţia Face Unlock printr-o actualizare software. Pachetul firmware care include noua caracteristică, dar şi cele mai recente actualizări de securitate Google, este, pe modelul Huawei P10, VTR-L29 8.0.0.369(C432). 
 
După instalarea actualizării, funcţia Face Unlock poate fi activată de la Settings/Security & privacy/Face unlock. 
 
Funcţia Face Unlock poate fi setată în două moduri: slide pentru deblocare şi deschidere directă. Prima opţiune ascunde automat informaţiile/conţinutul notificărilor – precum mesaje text, notificări din reţelele de social media, cele de pe WhatsApp – dacă persoana care se uită la telefon nu este proprietarul acestuia.
 
 
Terminalul Huawei P10 pe care am primit astăzi actualizarea a fost cumpărat şi funcţionează în reţeaua Orange. Este posibil ca în alte reţele actualizarea să fie deja disponibilă de mai multe zile. În caz contrar, update-ul va ajunge în curând la utilizatori. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult