Unul dintre cele mai populare produse Microsoft debutează pe smartphone-uri

04.05.2016
Unul dintre cele mai populare produse Microsoft debutează pe smartphone-uri
Microsoft a anunţat că va lansa în săptămânile următoare aplicaţia SharePoint pentru iOS, urmând ca după aceea să debuteze şi versiuni pentru Android şi Windows 10. 
 
SharePoint este unul dintre cele mai populare produse Microsoft, având peste 190 milioane de utilizatori, şi generează anual venituri de peste 3 miliarde de dolari pentru companie. Dintre cei 190 milioane de utilizatori SharePoint, 70 milioane folosesc versiunea cloud din Office 365.
 
Citeşte şi: Google Keyboard 5.0 – funcţii noi şi interfaţă modernizată
 
Potrivit Microsoft, dezvoltatorii au creat o economie de 10 miliarde de dolari în jurul acestui produs, oferind, printre altele, servicii de personalizare şi migrare. 
 
 
Platforma permite colaborarea între membrii unei echipe şi face o mulţime de lucruri diferite – facilitează partajarea de informaţii, oferă acces la calendare comune, poate fi folosită ca intranet sau pentru a căuta documente ale companiei stocate în locuri diferite. 
 
Microsoft a anunţat cu această ocazia şi ultima versiune a produsului, SharePoint Server 2016. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult