iPhone 5 vine cu un nou set de căşti!

Apple pare să fi pregătit mai multe surprize pentru ziua lansării noului iPhone 5, eveniment ce ar urma să aibă loc în data de 12 septembrie. Una dintre surprize va fi şi un set de căşti reproiectat, surprins în imagini şi video de către un website vietnamez.

Aşa arată noile căşti pentru iPhone 5?

Chiar dacă până la evenimentul de lansare oficial aceste informaţii trebuie tratate cu o doză de scepticism, setul de căşti prezentat pare să se încadreze în tendinţele de design Apple. Aparent, noile căşti sunt puţin mai mici decât cele tradiţionale. Forma ovalizată urmează mai îndeaproape conturul anatomic al urechii, fapt ce ar trebui să se traducă într-o folosire mai confortabilă pe termen lung şi mai puţine dureri.

Noile căşti pentru iPhone 5

Fiecare cască este asamblată astfel încât să dea impresia unei construcţii monolit, dintr-o singură bucată şi fără puncte de îmbinare evidente. Cu puţin noroc, noile căşti vor fi şi mai rezistente decât cele vechi, criticate de unii utilizatori pentru fragilitatea de care dau dovadă în timpul transportului.

Dacă Apple chiar lucrează la un nou set de căşti pentru iPhone 5, vom afla cu siguranţă peste doar 10 zile, când nu ar fi exclus să vedem un produs cu design complet diferit faţă de cel surprins în aceste imagini, producătorul fiind renumit pentru schimbări de ultim moment.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat