Galaxy Note 7 va avea conector USB-C şi ecran cu funcţie Always On

19.07.2016

Prezentă deja la modelul Galaxy S7, funcţia Always On Display va fi preluată şi pentru modelul Note 7, însă cel din urmă face trecerea şi la noul tip de conector USB-C, ajutând la obţinerea unor timpi de aşteptare mai reduşi pentru încărcarea bateriei.

Cu avantajul de a putea fi inserat fără a ţine cont de orientare, conectorul USB-C este mai comod de folosit decât cel USB 2.0 şi mai versatil în privinţa curenţilor de încărcare suportaţi. Astfel, dacă zvonurile se adeveresc, Galaxy Note 7 ar putea fi primul smartphone Samsung echipat cu acest tip de conector. Totuşi, la celălalt capăt al cablului ar putea fi un conector USB obişnuit, Samsung asigurând astfel compatibilitatea cu dispozitivele actuale.

Surprins într-o poză neoficială, Galaxy Note 7 se prezintă cu un ecran Super AMOLED curbat pe ambele laturi. Dispozitivul aflat în stare de funcţionare pare să aibă funcţia Always On Display activată, setul de iconiţe şi notificările redate pe un fundal complet negru fiind similare cu ce întâlnim deja la telefoanele Galaxy S7.

Lansarea telefonului este programată pentru luna septembrie, în perioada convenţiei IFA din Berlin, la fel ca în anii precedenţi.

Galaxy Note7: primele imagini cu sistemul de autentificare biometrică

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult