Honor 8 Pro listat pe site-ul oficial Huawei. Se lansează foarte curând [FOTO]

03.04.2017
Honor 8 Pro listat pe site-ul oficial Huawei. Se lansează foarte curând [FOTO]

Detalii despre Honor 8 Pro au început să apară pe internet de câteva luni bune, smartphone-ul fiind deja lansat în mod oficial în China sub bunele Honor V9 încă din luna februarie. În timp ce mulţi se aşteptau să vedem acest model încă de la Mobile World Congress 2017, se pare că abia săptămâna aceasta vom primi primele detalii oficiale despre telefon sub brandingul „8 Pro”. Cele mai noi informaţii despre noul flagship al brandului Honor de la Huawei confirmă multe dintre zvonurile anterioare.

Site-ul oficial Huawei din Rusia a listat deja telefonul sub numele Honor 8 Pro, alături de câteva fotografii oficiale şi întreaga listă de capabilităţi hardware. După cum ştiam deja, avem de a face cu un smartphone echipat cu chipset-ul Kirin 960 cu design proprietar Huawei, acelaşi din Huawei Mate 9 şi P10. Telefonul va fi echipat cu 6 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare, acumulator de 4.000 mAh şi un display de 5,7” cu rezoluţie QHD.

Pe partea din spate se regăseşte un senzor de amprentă rotund, similar cu cel de pe Honor 9 şi un sistem dual-camera cu doi senzori de 12 megapixeli şi filmare în rezoluţie 4K, care pare să fie foarte similar cu cel de pe Huawei P9, flagship-ul companiei de anul trecut. Nu în ultimul rând, telefonul este echipat cu sistem dual-SIM, care poate fi folosit şi în regim SIM + card microSD.

Detaliile complete despre preţul şi data de lansare ale lui Honor 8 Pro vor fi prezentate pe data de 5 aprilie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult