iPhone 7, cu noul buton Home de tip capacitiv, a fost surprins într-o presupusă poză-spion

16.06.2016
iPhone 7, cu noul buton Home de tip capacitiv, a fost surprins într-o presupusă poză-spion

Cu încă 3 luni rămase până la evenimentul oficial de lansare aşteptat pentru luna septembrie, iPhone 7 este descris cu imagini şi specificaţii neoficiale ca având un design similar predecesorului iPhone 6s, dar cu unele modificări.

Lăsând la o parte imaginile generate pe calculator, realizate mai mult pe baza zvonurilor circulate în mediul online decât pe informaţii concrete, avem şi o presupusă poză-spion surprinzând un telefon iPhone 7 prototip. Ce-i drept, cam neclară, imaginea lasă să se vadă un buton Home complet aplatizat pe scutul din sticlă aplicat la partea din faţă, sugerând posibilitatea renunţării la vechiul sistem mecanic în favoarea unui buton capacitiv fără componente mobile.

Noul buton Home de tip capacitiv ar putea folosi tehnologiea 3D Touch pentru a iniţia comenzi diferite, în funcţie de durata şi forţa la apăsare.

Renunţarea la butonul Home cu acţionare mecanică ar putea fi o veste bună pentru fanii iPhone, defectarea acestuia fiind o cauză destul de comună pentru vizitele în centrele de service Apple.

Totuşi, până la confirmarea acestui detaliu din surse multiple informaţia trebuie tratată ca un simplu zvon, existând posibilitatea ca presupusul telefon iPhone 7 să fie in fapt o machetă nefuncţională, mascată într-o poză nefocalizată corespunzător.

iPhone SE: micul gigant [REVIEW]

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult