iPhone 8 apare în imagini neoficiale. Ar putea fi un prototip sau o machetă

După Galaxy S8, iPhone 8 preia acum titlul de „cel mai aşteptat smartphone”. Informaţii neoficiale despre acest model au început să apară încă de dinainte lansarea lui iPhone 7, întrucât acesta va fi un model aniversar, care marchează 10 ani de la lansarea primului model de smartphone de la Apple. Până în prezent am văzut diverse imagini cu modele 3D realizate după schiţe, însă acum avem la îndemână şi o serie de fotografii „reale” care prezintă un dispozitiv care ar putea fi un prototip  de iPhone 8.

Telefonul din imagini pare să fie ori o versiune neterminată a următorului flagship de la Apple, ori o machetă realizată după descrierile de până acum, însă nu este foarte diferit faţă de alte prototipuri scăpate pe internet anii trecuţi, care s-au dovedit a fi reale.

Modelul din imagine este acoperit cu sticlă neagră pe ambele părţi cu o ramă metalică care le îmbină şi oferă aceleaşi butoane pe care le cunoaştem încă de la primul dispozitiv din gama iPhone. Butonul Power pare să fie mai mare decât pe iPhone 6 şi 7 (normal şi Plus), iar butonul slider pentru funcţia „silent” se regăseşte în continuare deasupra butoanelor de volum. Camera foto de pe partea din spate vine cu doi senzori, însă spre diferenţă de cea de pe iPhone 7, acestea sunt poziţionate pe verticală.

Din păcate pe partea din faţă nu pot fi observate prea multe elemente, însă nu pare să existe un buton Home. Fiind un dispozitiv care nu funcţionează momentan, nu poate fi confirmat dacă display-ul este într-adevăr edge-to-edge sau nu. În termeni de dimensiuni, noul dispozitiv pare să fie similar cu iPhone 7 în varianta standard, sau poate puţin mai mare.

Aşteptăm să vedem dacă mai apar astfel de informaţii care să confirme designul prezentat în imagini. Momentan, aceste informaţii intră la categoria „zvon”.

publicitate
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat