Logitech POWERED, adaptorul wireless care îţi permite să urmăreşti filme pe telefonul iPhone, în timp ce acesta se află la încărcat

Proiectat în colaborare cu Apple, adaptorul Logitech POWERED este destinat telefoanelor iPhone 8, iPhone 8 Plus şi iPhone X. Dispozitivul gândit pentru a facilita încărcarea şi folosirea simultană a telefonului mobil permite o poziţionare convenabilă, în modul portret sau landscape.

POWERED face ca urmărirea unui videoclip, citirea unei reţete, ţinerea evidenţei notificărilor sau comunicarea prin aplicaţia FaceTime să fie mai uşor de realizat, dispozitivul funcţionând ca suport pentru sprijinirea Phone-ului în poziţia optimă pentru vizionare pe toată durata încărcării. Suportul în formă de U are o textură cauciucată şi păstrează telefonul stabil chiar dacă acesta se află într-o carcasă de protecţie (grosime de până la 3 mm). Având certificare Qi şi fiind optimizat pentru iPhone, POWERED are un sistem integrat de protecţie împotriva supraîncălzirii care ajută la reglarea temperaturii.

LED-ul poziţionat deasupra suportului confirmă faptul că telefonul se încarcă şi se află ascuns în spatele telefonului, astfel încât lumina să nu distragă atenţia utilizatorilor.

Adaptorul Logitech POWERED va fi disponibil începând cu luna august 2018 la un preţ recomandat de 79,99 Euro.

 

publicitate
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat