OnePlus 3 va ajunge pe piaţă foarte curând

OnePlus 3 începe să iasă la iveală din ce în ce mai des, deşi compania chinezească nu doreşte să vorbească în mod deschis despre acest nou smartphone. Cu toate că la Mobile World Congress 2016 OnePlus nu a anunţat nimic nou, Carl Pei, fondatorul companiei a dezvăluit că nu va trebui să aşteptăm foarte mult până când vom pune mâna pe noul dispozitiv, care nu va fi similar cu modelele precedente.

Conform declaraţiilor lui Pei, planurile sunt ca noul OnePlus 3 să fie lansat în trimestrul al doilea al anului 2016. Acest lucru înseamnă că evenimentul va avea loc cândva după începerea lunii aprilie şi înainte de finalul lunii iunie. Noul dispozitiv va adopta un design diferit faţă de cel pe care l-am văzut pe OnePlus 2, lucru care îi va bucura pe cei care nu apreciază spatele rigid din prezent. Compania a tetat deja un design diferit, cu sticlă pe ambele părţi cu modelul mai mic OnePlus X, acesta putând fi punctul de început pentru noul model.

De asemenea, se pare că strategia de marketing a companiei va fi diferită de această dată. În trecut, OnePlus a încercat să laude dispozitivele sale înainte de lansare cu tot felul de hiperbole precum „flagship killer” şi „never settle”. OnePlus 3 ar putea fi primul telefon al companiei cu o campanie de promovare tradiţională, conform declaraţiilor lui Carl Pei, ceea ce ar putea însemna că sistemul de comenzi pe bază de invitaţie ar putea de assemenea să dispară.

Specificaţiile tehnice aşteptate pentru OnePlus 3 sunt un procesor Snapdragon 820, 4 sau 5 GB memorie RAM, variante cu 16 sau 64 GB spaţiu de stocare şi ecrane Full HD sau QHD, în funcţie de model. 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat