Samsung confirmă Galaxy S 5 pentru lunile martie sau aprilie şi promite un design nou

Undeva către finele anului care tocmai s-a încheiat au ieşit la iveală unele zvonuri care afirmau că Samsung ar urma să grăbească lansarea viitorului telefon Galaxy S 5 pentru a compensa mai repede scăderea interesului pentru actualul vârf de gamă. Conform unor declaraţii făcute de Lee Young Hee, vicepreşedinta diviziei de telefonie mobile, Galaxy S 5 va respecta programul de lansări tradiţional al companiei, însă acesta va aduce o bine-venită schimbare de design.

În cadrul unui interviu acordat celor de la Bloomberg, Lee Young Hee a afirmat că Samsung a lansat vârfurile de gamă din familia Galaxy S în lunile martie sau aprilie şi că viitorul Galaxy S 5 va respecta acelaşi program. Chiar dacă ne-am fi bucurat să aflăm mai repede ce surprize pregăteşte Samsung pentru 2014, se pare vă va trebui să mai aşteptăm cel puţin două luni pentru a le vedea.

În luna noiembrie a anului trecut, vicepreşedintele şi directorul executiv Kwon Oh-hyun a admis că Samsung mai are de recuperat atunci când vine vorba de software, iar Lee Young Hee a recunoscut acum că şi abuzarea repetată a designului lansat odată cu Galaxy S III nu a fost o idee prea grozavă. Oficialul Samsung a afirmat că diferenţele vizuale dintre Galaxy S III şi Galaxy S 4 nu au fost foarte mari, acest aspect dezamăgind anumiţi utilizatori şi reflectându-se în succesul de piaţă, dar a promis că Galaxy S 5 se va depărta de liniile cu care Samsung ne-a obişnuit în ultimii doi ani.

Admiţând că 2014 va fi un an dificil pentru companie din cauza concurenţei din ce în ce mai agresive, Lee Young Hee a afirmat că viitorul terminal Samsung va aduce o schimbare importantă de design. Lee Young Hee a lăsat să se înţeleagă că eforturile de creaţie vor viza ecranul si carcasa, dar nu a oferit nici un indiciu suplimentar, ceea ce înseamnă că va trebui să ne înarmăm cu multă răbdare.

Zvonul conform cărora Galaxy S 5 va aduce o replică pentru senzorul de amprentă din iPhone 5S prin implementarea recunoaşterii irisului ochiului uman nu a fost nici confirmat, dar nici infirmat. Lee Young Hee a recunoscut că Samsung studiază posibilitatea implementării unei astfel de tehnologii, însă implementarea sa în viitorul vârf de gamă Samsung nu este certă. 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat