Samsung L870 se pregăteşte să decoleze către Europa

29.05.2008
Samsung L870 se pregăteşte să decoleze către Europa

Din vasta listă a telefoanelor Samsung anunţate pentru Q3 şi Q4 2008, astăzi şi-a făcut apariţia smartphone-ul Samsung L870, remarcabil prin impunătoarea carcasă din oţel şi designul tip slide specific producătorului coreean. Sistemul de operare ales pentru acest model este cunoscutul Symbian S60 (îl ştiţi în special de la terminalele Nokia), însă componentele hardware de care depinde buna funcţionare a telefonului inteligent (procesor şi memorie RAM) nu au fost dezvăluite.

Samsung L870 nu excelează la dotări, dar în niciun caz nu putem afirma că este un telefon mediocru. Ecranul de 2.4 inch şi 240 x 320 pixeli rezoluţie este un pic cam mic pentru un smartphone, iar în ceea ce priveşte accesul la Internet, acesta se va face contra cost (prin GPRS, EDGE sau HSDPA) deoarece conectivitatea Wi-Fi lipseşte. Pentru navigarea pe Web, ai la dispoziţie browser-ul Safari dezvoltat de către Apple.

Samsung L870

Latura multimedia este conturată de camera foto de 3.2 MP (nu se ştie dacă are autofocus), nelipsitul player multimedia care recunoaşte cele mai populare fişiere, receptorul radio FM şi tehnologia Bluetooth Stereo pentru conectarea căştilor wireless. Stocarea informaţiilor se face în memoria internă a telefonului (maxim 100 MB) sau pe cardurile externe microSD (până la 4 GB).

Samsung L870 este aşteptat în magazinele din Europa undeva prin luna august a acestui an. Preţul, ca de obicei, rămâne să fie comunicat cu puţin înainte ca telefonul să sosească la raft.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News