Smartphone-urile Energizer, care ies în evidenţă prin bateriile mari, au fost lansate oficial în România. Modelele disponibile, preţuri şi caracteristici tehnice

21.02.2018
Smartphone-urile Energizer, care ies în evidenţă prin bateriile mari, au fost lansate oficial în România. Modelele disponibile, preţuri şi caracteristici tehnice

Distribuitorul de produse şi servicii de telecomunicaţii Avenir Telecom a lansat oficial pe piaţa din România smartphone-urile Energizer. Acestea sunt disponibile în oferta operatorului Telekom România şi a partenerilor companiei, dar şi la retaileri precum Flanco, eMAG, Cel.ro, Elefant.ro, PCGarage.ro, Auchan sau Bayern Mobile Solution.

 

Terminalele Energizer ies în evidenţă prin bateriile de mari dimensiuni. Smartphone-urile sub această marcă sunt disponibile în trei game: Power Max (cea mai avansată din portofoliu), Hardcase (dispozitive „rugged”, rezistente la apă, praf şi şocuri) şi Energy (modele accesibile).

 

Power Max P600S

 

Vârful de gamă Energizer este modelul Power Max P600S, disponibil în două variante, cu 6 GB RAM/64 GB ROM şi 3 GB RAM/32 GB ROM. Terminalul mai include display Full HD de 5,99” cu format al imaginii 18:9 şi curbat pe marginile laterale, chipset octa-core MediaTek Helio P25, suport pentru card micro-SD (max. 256 GB), cameră duală pe spate (13 MP + 5 MP) şi baterie de 4.500 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă. Power Max P600S este livrat cu sistem de operare Android 7.0. Acest model costă, în varianta mai avansată, 1.750 de lei la Internity. Versiunea cu 3 GB memorie RAM costă 1.450 de lei. 

 

Tot din gama Power Max face parte şi modelul P550S, care se distinge prin acumulatorul cu capacitate de 5.000 mAh.

 

Din gama Hardcase fac parte două modele de smartphone-uri: Energy E520 LTE şi Hardcase H550S. Toate telefoanele gamei dispun de certificare IP68 pentru rezistenţă la praf şi apă.

 

Hardcase H550S

 

Vârful acestei game este Hardcase H550S, un model rezistent la praf, apă şi şocuri. Acesta rulează Android 7.0, are ecran Full HD cu diagonala de 5,5” (cu marginile uşor curbate), chipset MediaTek Helio P18, 3 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB (plus slot pentru card cu capacitate maximă de 32 GB), cameră principală de 16 MP (plus frontală de 8 MP) şi baterie de 4.000 mAh cu tehnologie Fast Charging. 

 

Compania oferă, pe piaţa locală, două smartphone-uri din gama Energy. Acestea sunt Energy S500E şi Energy S550.

 

Modelul Energy Plus S550 LTE este disponibil cu abonament, exclusiv la Internity, la preţul de 19 lei împreună cu abonamentul Mobil 13. La liber, terminalul costă 530 de lei. De asemenea, modelul Power Max P550S costă 1 leu alături de abonamentul Mobil 25 şi 750 de lei la liber.

 

Odată cu lansarea oficială a smartphone-urilor, Avenir Telecom a anunţat că toate accesoriile Energizer pe care le vinde în România vor beneficia de garanţie de 10 ani, iar unele modele de cabluri rezistente de garanţie pe viaţă. Noile telefoane Energizer vor beneficia de reparaţii exclusiv prin intermediul service-ului ESD ROM.

 

Compania Avenit Telecom este prezentă pe piaţa din România de aproape 21 de ani. Din 2010, produce sub licenţă accesorii marca Energizer, iar din 2017 telefoane mobile. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult