Sony promovează funcţia super slow motion de pe seria Xperia XZ1 într-un clip fermecător

21.09.2017
Sony promovează funcţia super slow motion de pe seria Xperia XZ1 într-un clip fermecător
Una dintre funcţiile scoase în evidenţă de Sony la lansarea smartphone-urile Xperia XZ1 şi Xperia XZ1 Compact a fost super slow motion. Utilizatorii pot face înregistrări video la 960 de cadre pe secundă şi apoi reda filmarea cu încetinitorul. Sony a publicat pe canalul oficial de YouTube un clip video în care arată ce poţi face cu această funcţie. 
 
Xperia XZ1 şi XZ1 Compact au cameră principală de 19 MP, care mai vine cu o caracteristică interesantă: modul 3D scanning. Acesta permite scanarea de obiecte în 3D cu smartphone-ul. Rezultatele pot fi partajate pe reţelele de socializare sau chiar tipărite cu ajutorul unei imprimante 3D.

Mai mult, modulul camerei are propria memorie şi ar trebui să proceseze imaginile mult mai repede decât produsele concurente.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult