Waze vs Google Maps vs Apple Maps. Care este cel mai rapid serviciu de navigaţie prin GPS?

22.02.2018

Care este serviciul de navigaţie prin GPS care te duce cel mai repede la destinaţie? Un utilizator a testat, timp de un an, aplicaţiile Apple Maps, Google Maps şi Waze. A descoperit că Google Maps este cel mai rapid serviciu.

 

În schimb, Apple Maps oferă cea mai precisă estimare pentru timpul necesar călătoriei. În cazul Waze, utilizatorii ajung de obicei mai târziu la destinaţie decât estimează iniţial aplicaţia.

 

CITEŞTE ŞI: Bisericile „hotspot” ar putea fi soluţia la problema accesului la internet în zonele rurale

 

Experimentul a fost realizat de Artur Grabowski, un manager al companiei Adobe. El a ajuns la aceste concluzii după ce a efectuat 120 de călătorii cu ajutorul aplicaţiilor. Pentru studiu, Grabowski a folosit de 41 de ori Apple Maps, de 41 de ori Google Maps şi de 38 de ori Waze.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult