OnePlus 3, apărut în arhiva cu rezultate AnTuTu, confirmând o parte din specificaţii

25.03.2016
OnePlus 3, apărut în arhiva cu rezultate AnTuTu, confirmând o parte din specificaţii

De fiecare dată când cineva testează performanţele unui smartphone folosind benchmark-ul AnTuTu, detalii esenţiale despre caracteristicile tehnice sunt adăugate automat în arhiva cu rezultate accesibilă online. Aşa ajungem să aflăm din timp informaţii despre produse nelansate, cum este şi modelul One Plus 3.

Aşteptat să ia drumul magazinelor în următoarele luni, One Pus 3 (cunoscut deocamdată după numele de cod A3000) prezintă un amestec interesat de specificaţii high-end şi main-stream, indicând poziţionarea la un domeniu de preţ atractiv,

Astfel, aflăm despre One Plus 3 că foloseşte acelaşi chipset Snapdragon 820 ca şi modelul high-end Galaxy S7, ajutat cu 4GB memorie RAM. În schimb, ecranul Full HD ar trebui să ţină preţul final la un nivel accesibil, crescând totodată autonomia bateriei.

Un alt element de noutate este sistemul dual-camera cu senzori de 8MP şi 16MP, similar celui folosit la modelul rival LG G5.

Preţul la vânzare nu este cunoscut, însă putem lua drept etalon actualul model One Plus 2, oferit tot cu ecran Full HD de 5.5” la un preţ de 329 dolari.

Citeşte si despre HTC 10, ar putea fi cel mai puternic smartphone de până acum

Potrivit unor surse apropiate companiei din China, noul smartphone OnePlus 3 va fi lansat în perioada verii 2016.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult