„Wonder Woman 1984”, în cinematografe de Crăciun, dar și pe un serviciu de streaming

20.11.2020
„Wonder Woman 1984”, în cinematografe de Crăciun, dar și pe un serviciu de streaming
Foto: Profimedia Images

După perioade lungi de presupuneri legate de data de lansare a filmului „Wonder Woman 1984”, Warner Bros a anunțat că ziua de Crăciun va fi ziua cea mare.

Cu o lansare amânată de nenumărate ori, „Wonder Woman 1984” va apărea în cinematografele din America pe 25 decembrie, ca un cadou de Crăciun pentru fani.

Citește și: Maria Bakalova, despre rolul din „Borat 2”: M-am temut să nu fiu traficată. Ce spune despre întâlnirea cu Giuliani

Producătorii filmului au ales de data aceasta un tip de lansare ceva mai complicat decât în mod normal și au venit cu o lansare dublă. „Wonder Woman 1984” va apărea atât în cinema, cât și pe HBO Max, unde abonații îl vor putea urmări, timp de o lună, fără cost adițional.

În Marea Britanie, în schimb, data de lansare este 16 decembrie, în ciuda faptului că momentan este instalată carantina totală.

Un film cu opțiuni multiple

„A sosit momentul în care va fi nevoie să alegeți să oferiți dragoste mai mult decât orice altceva. Noi iubim filmul acesta și ne iubim fanii și tot ceea ce ne dorim este ca acest film să aducă puțină bucurie în acest sezon.Vă recomandăm să îl vizionați în cinematografe, unde s-au depus eforturi substanțiale să fie totul dezinfectat pentru siguranța sănătății tuturor. Urmăriți-l, de asemenea, și din confortul casei voastre, pentru că va fi disponibil pe HBO Max”, a declarat regizoarea Patricia Jenkins, pe Twitter.

Citește și: „The Witcher”: Legatura dintre Renfri, destinul lui Geralt și sabia vrăjitorului

Această mișcare a fost binevenită atât pentru operatorii de cinematografe, cât și pentru fanii care nu cochetau cu ideea de a viziona filmul în cinema, chiar în ziua de Crăciun.

Foto: Profimedia Images

Foto: Profimedia Images

Totodată, lansarea pe HBO Max este foarte bine venită și pentru canalul de streaming pentru că, din luna mai când a fost lansat, s-a cam chinuit să facă impresie.

Tot de Crăciun va fi lansat și lansat și filmul animat „Soul”, a cărei lansare a fost amânată în favoarea unei premiere mondiale pe Disney+.

„Wonder Woman 1984” era plănuit să fie lansat în luna iunie, anul acesta, apoi data s-a amânat pentru august și, mai apoi, pentru octombrie. Și tot așa s-a ajuns la data finală, 25 decembrie.

Citește și: „Tom and Jerry”: Deși controversat, filmul ne duce cu gândul la bucuria copilăriei

Nu este, însă, singurul film care a avut de suferit din cauza pandemiei. „No time to die”, cel mai recent film James Bond, a fost și el amânat, iar lanțurile Regal și Cineworld și-au închis cinematografele până la sfârșitul anului.

Disney, în schimb, a ales să meargă pe digital, iar pe offline a decis să lanseze filmele „Black Widow” și „The Eternals”, în 2021. Cel mai mult, până acum, vor aștepta fanii filmului „Batman”, care are ca dată de lansare anul 2022.

Sursa: The Guardian

Urmărește Go4IT.ro pe Google News