Dispozitiv smart neobișnuit pentru atelier, disponibil la Lidl

21.01.2022
Dispozitiv smart neobișnuit pentru atelier, disponibil la Lidl

Lidl va vinde, începând de luni, noi unelte și accesorii sub marca proprie Parkside. Printre acestea se numără un ciocan rotopercutor, un capsator cu acumulator, un fierăstrău pendular și un dispozitiv mai neobișnuit – un încărcător smart de acumulatori.

Produsul, care oferă încărcare inteligentă și control dintr-o aplicație dedicată, va costa 219 lei.

Prin intermediul aplicației Lidl Home utilizatorii vor putea accesa datele despre acumulatori, primi notificări și configura profilurile de încărcare. Conectarea telefonului la încărcător se face prin intermediul Bluetooth.

Vor fi disponibile cinci profiluri de încărcare: Performance, Balanced, mod Eco, Expert și încărcare de întreținere (maxim 60% din capacitatea bateriei).

Timpii de încărcare oferiți de încărcătorul smart vor fi, în funcție de capacitatea acumulatorului: 2 Ah – 35 min, 3 Ah – 38 min, 4 Ah – 42 min și 8 Ah – 48 min.

Dispozitivul va avea cablu de încărcare cu lungime de 1,5 metri.

Împreună cu încărcătorul va fi disponibil și un acumulator smart, care costă 349 de lei. Accesarea datelor acumulatorului și configurarea se fac prin intermediul aplicației Lidl Home. Dispozitivul poate fi încărcat în trei moduri: Performance, Balanced, Eco și Expert.

Pentru cei care nu doresc produse smart de acest fel, în magazinele Lidl va putea fi găsit un set obișnuit de încărcător și acumulator Parkside, la prețul de 119 lei.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Accesoriu auto util la parcări, disponibil la Dedeman cu discount

Lidl: Două dispozitive, pentru birou și acasă, disponibile în această săptămână

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult