Fitbit a lansat oficial tracker-ul Fitbit Luxe, care oferă monitorizare a nivelului de stres

19.04.2021
Fitbit a lansat oficial tracker-ul Fitbit Luxe, care oferă monitorizare a nivelului de stres

Fitbit a prezentat oficial Fitbit Luxe, un dispozitiv cu design elegant, gândit pentru monitorizarea condiției fizice și a stării de sănătate.

Tracker-ul include, în premieră pentru brățările de fitness ale companiei, funcție de monitorizare a nivelului de stres. Aceasta este binevenită, în pandemie. De la debutul crizei COVID-19, procentul celor care sunt afectați de stres a crescut până la 50%, potrivit Fitbit.

Scorul pentru management-ul stresului (Stress Management Score) analizează capacitatea corpului de a face față la stres și este calculat ținând cont de factori precum nivelul de activitate fizică, somnul și bătăile inimii.

Utilizatorii serviciului Fitbit Premium au acces la o suită de sfaturi și antrenamente menite să reducă nivelul de stres.

Luxe oferă, de asemenea, monitorizarea automată a activității fizice și analiza somnului.

Citește și REVIEW Fitbit Sense: Probabil cel mai bun ceas de fitness din lume

În secțiunea Metrici de sănătate (Health Metrics Dashboard ), utilizatorii pot observa evoluția stării de sănătate generală, cu informații despre respirație, ritmul cardiac în efort și în repaus, temperatura corpului și, în curând, saturația de oxigen din sânge.

Fitbit Luxe recunoaște automat zeci de sporturi

Dispozitivul poate recunoaște automat 20 de sporturi, inclusiv arte marțiale, yoga, golf sau pilates. Luxe include aplicații pentru alarmă, cronometru și timer. Totodată, tracker-ul oferă suport pentru notificările, apelurile și mesajele de pe telefon.

Dispozitivul este realizat din materiale premium și este rezistent la apă până la o adâncime maximă de 50 de metri. Carcasa metalică are suprafața lucioasă, iar eleganța dispozitivului este sporită de lipsa butoanelor fizice. Tracker-ul este disponibil împreună cu accesorii de mărimi și culori diferite.

Ecranul tactil este color, iar autonomia bateriei poate ajunge până la cinci zile. Sunt disponibile mai multe fețe de ceas dintre care utilizatorii o pot alege pe cea preferată.

Fitbit Luxe are un preț recomandat de 749 de lei și este disponibil la precomandă pe site-ul Fitbit.com, cu livrare inclusiv în România. O ediție specială a dispozitivului, realizată în parteneriat cu firma de bijuterii gorjana, va fi disponibilă în luna iunie la prețul de 199,95 euro.

Cei care achiziționează dispozitivul primesc acces gratuit timp de șase luni la serviciul Fitbit Premium. Abonamentul oferă, printre altele, acces la date mai detaliate despre sănătate, antrenamente, programe de meditație și peste 60 de materiale noi despre nutriție, inclusiv rețete sănătoase selectate de Fitbit.

Sursa: Fitbit

CITEȘTE ȘI:

Xiaomi anunță Mi Smart Band 6: ecran cu 50% mai mare, autonomie de 14 zile și senzor SpO2

Huawei lansează Band 6, o brățară de fitness care poate fi confundată cu un smartwatch

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult