OnePlus Buds Z2 ar putea fi o alternativă la fel de capabilă, dar mai ieftină, la Buds Pro

29.09.2021
OnePlus Buds Z2 ar putea fi o alternativă la fel de capabilă, dar mai ieftină, la Buds Pro

OnePlus a lansat de curând căștile Buds Pro, echipate cu tehnologii de top și design atrăgător, dar se pare că acestea nu vor fi singurele căști pe care compania le va oferi pe piață în 2021. Zvonurile arată că urmează lansarea unei noi perechi de căști true wireless numite Buds Z2. Acestea ar putea intra în ofertă la un preț redus, dar fără să facă multe compromisuri la capitolul performanță sau funcții avansate.

OnePlus pregătește Buds Z2, o pereche de căști true wireless mai accesibilă

În timp ce OnePlus Buds Pro se „luptă” pe piață cu produse premium, precum Apple AirPods Pro sau Samsung Galaxy Buds Pro, modelul Buds Z ar putea să ia în vizor modelele mai accesibile de la branduri cu renume. Vorbim aici despre AirPods standard sau chiar noile modele Nothing Ear 1. În timp ce AirPods sunt mai scumpe și decât OnePlus Buds Pro, Buds Z2 ar putea să vină la un preț apropiat de cel al căștilor Nothing.

Conform celor mai noi zvonuri (publicate de Max Jambor pe Twitter) OnePlus Buds Z2 ar putea fi echipate cu tehnologia Bluetooth 5.2 și compatibile cu Dolby Atmos, ar putea oferi rezistență la apă și praf IP55 și ar beneficia de anulare activă a zgomotului de fundal (ANC). Această capabilitate din urmă este și una dintre cele mai bune de pe căștile OnePlus Buds Pro.

Se pare că OnePlus Buds Z2 vor beneficia și de autonomie bună, cu 7 de ascultare la o singură încărcare și 38 de ore în total atunci când aduni și bateria asigurată de cutia de încărcare. De asemenea, noile căști vor folosi încărcare rapidă de 5 ore de ascultare la 10 minute de încărcare în cutie.

Aceste căști sunt așteptate pentru lansare alături de OnePlus 9RT, care este așteptat cândva în octombrie în India.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult