Produsele pe care Kaufland le scoate în față în această săptămână

04.08.2021
Produsele pe care Kaufland le scoate în față în această săptămână
Foto: Profimedia Images

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanțuri de hypermarketuri de pe piața locală, a publicat noile oferte pe site-ul propriu.

Compania vinde, în această săptămână, o serie de accesorii utile pentru biciclete. Un computer cu 15 funcții este disponibil la prețul de 25 de lei. Compania nu oferă mai multe detalii despre acest produs.

Totodată, un set de lămpi, pentru față și spate, este disponibil la prețul de 70 de lei. Un alt model de lampă, în formă de triunghi reflectorizant, costă 40 de lei.

Interesantă este, de asemenea, husa pentru biciclete, pe care Kaufland o vinde la prețul de 13 lei. Sunt disponibile și modele pentru biciclete de copii, dar și huse doar pentru șa.

În magazinele companiei va putea fi găsit un infuzor pentru cafea marca Pierre Cardin. Acesta este realizat din sticlă și inox și are capacitate de 0,35 litri. Produsul costă 17 lei.

Un rucsac Puma costă, la Kaufland, 60 de lei. Acesta are dimensiunile de 30 x 44 x 14 cm și o capacitate de 22 de litri. Alături de rucsac, Kaufland oferă mai multe haine sport Puma.

Sursa: Kaufland.ro

CITEȘTE ȘI:

Lidl 2-8 august: Ce produse atractive vinde compania în următoarele zile

Dedeman, 3 august: Produsele interesante din noul catalog. Accesorii utile pe caniculă

Ikea lansează Starkvind, un purificator de aer inteligent integrat într-o masă

Urmărește Go4IT.ro pe Google News