Xiaomi Band 7: odată cu dimensiunea ecranului ar putea crește și prețul noii brățări în Europa

14.06.2022
Xiaomi Band 7: odată cu dimensiunea ecranului ar putea crește și prețul noii brățări în Europa

Xiaomi Band 7 a fost anunțat recent pentru piața din China, însă va veni în viitorul foarte apropiat și în Europa. Această serie de brățări de fitness a fost întotdeauna una de buget, accesibilă oricui are nevoie de un dispozitiv de purtat la mână cu funcții de bază, precum monitorizarea activităților sportive, notificări și ora exactă. Se pare însă că ecranul mai mare de pe noul model vine și cu un preț la raft mai mare.

Xiaomi Band 7 ar putea fi semnificativ mai scump decât modelul anterior

Conform leaker-ului SnoopyTech, Xiaomi Band 7 va ajunge în Europa foarte curând, iar prețul său va fi mai mare decât cel al generației Band 6. Acesta poziționează noua brățară în zona 50-60 de euro, probabil prețul final fiind spre zona superioară. Modelul anterior a fost introdus la 45 de euro pe piață, deci diferența ar putea fi între 5 și 15 euro.

La 60 de euro, noul Xiaomi Band 7 ar putea concura pe aceeași treaptă cu Huawei Band 7, produsul concurent cu funcții similare al producătorului rival. De asemenea, Xiaomi a avut întotdeauna avantajul prețului în piață, deci ar putea alege să vândă la un preț mai mic, chiar dacă diferența ar fi doar de 5-10 euro.

Noile imagini publicate de SnoopyTech dezvăluie și faptul că noul Xiaomi Band 7 va avea integrare cu cele mai populare sisteme software de fitness, precum Google Fit, Apple Health și Strava. Astfel, datele înregistrate de brățara Xiaomi vor putea fi adăugate la datele sportive deja existente pe aplicațiile pe care utilizatorii cel mai probabil le folosesc deja.

Nu este clar însă dacă acest model va fi cel cu NFC, care permite și plăți contactless, sau prețul pentru modelul de bază, fără NFC. De altfel nici nu știm dacă versiunea cu NFC va fi lansată oficial în Europa și dacă da, cu ce bănci va fi compatibilă pentru plăți în România.

sursa: Twitter

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult