FOTO, VIDEO: Descoperirea făcută de un fan în apropierea fabricii Tesla din Fremont

25.02.2021
FOTO, VIDEO: Descoperirea făcută de un fan în apropierea fabricii Tesla din Fremont
Foto: Twitter/The Kilowatts

Un fan a făcut o descoperire surprinzătoare în apropierea fabricii principale a Tesla, cea din Fremont, California. Acesta a filmat ceea ce pare a fi o nouă versiune a crossover-ului Model Y.

În imagini se observă că mașina surprinsă este mai înaltă decât modelul cunoscut și are anvelope și roți all-terrain.

Imagini cu mașina, murdară de noroi, au fost surprinse prin intermediul TeslaCam de proprietarul canalului The Kilowatts de pe YouTube.

Versiunea de Model Y surprinsă nu avea plăcuțe de înmatriculare.

Foto: Twitter/The Kilowatts

Prima Tesla off-road?

Tesla nu a anunțat nimic în legătură cu o nouă versiune a crossover-ului. O versiune all-terrain nu este însă exclusă pe această categorie auto. Aceste mașini au fost gândite în special pentru oraș, dar au capacitatea să ducă pasagerii în zone mai izolate sau să meargă pe drumuri mai greu accesibile.

De altfel, Tesla a echipat Model Y cu o funcție „Off-Road Assist”. La momentul respectiv, mulți s-au întrebat la ce folosește aceasta, având în vedere garda joasă la sol a vehiculului. Iată că aceasta ar fi utilă pe o posibilă versiune all-terrain a Model Y.

Model Y a fost, în 2020, al patrulea cel mai popular automobil electric din lume, după Model 3, HongGuang Mini EV și Renault Zoe. Compania condusă de Elon Musk a vândut 79.734 de unități.

Sursa: Teslarati

CITEȘTE ȘI:

Cei care folosesc pentru așa ceva bateria mașinii Tesla pierd garanția

Compania care va depăși Tesla, până în 2025, pe piața automobilelor electrice – analist

Șeful Audi explică de ce mașinile electrice ale viitorului vor avea baterii mai mici și autonomie mai redusă

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult