FOTO: Tesla Cybertruck va avea probleme tehnice. Imaginea oficială care indică acest lucru

20.07.2023
FOTO: Tesla Cybertruck va avea probleme tehnice. Imaginea oficială care indică acest lucru
Foto: Tesla

Pick-up-ul electric Tesla Cybertruck este produs în sfârșit în serie, după mai mulți ani de amânări. Însă se pare că vehiculul va fi afectat de aceleași probleme de control al calității pe care le au și celelalte modele produse de compania americană.

Am văzut mașini Tesla la care s-a desprins plafonul, la care s-au acumulat zeci de kilograme de murdărie în partea din spate sau la care s-a desprins volanul.

Acum, oamenii au observat – într-o imagine oficială publicată de Tesla, cu prima unitate Cybertruck produsă în serie – că elementele de caroserie nu sunt corect aliniate.

Mai precis, ușa din față nu este aliniată cu cea din spate. Acest detaliu a fost subliniat prima dată de publicația Autoevolution.

Prețurile la noul vehicul Tesla vor începe de la 40.000 de dolari pentru versiunea cu un singur motor electric și vor trece de 70.000 de dolari pentru varianta cu trei motoare.

Astfel de probleme am văzut la Tesla inclusiv la mașinile sale foarte scumpe, care costă peste 100.000 de dolari. Pe internet există multe clipuri video și imagini cu elemente de caroserie de pe Model S sau Model X care nu sunt aliniate corect sau cu mașini care sunt livrate cu zgârieturi și alte defecte.

Tesla Cybetruck va concura cu modele precum Ford F-150 Lightning sau Rivian R1T.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult