Motocicleta care funcționează cu baterii de scule electrice

30.08.2023
Motocicleta care funcționează cu baterii de scule electrice
Foto: EGO

EGO POWER este un producător de scule electrice foarte apreciate pentru întreținerea grădinilor și curților. Acum, compania a anunțat o mică motocicletă care funcționează cu bateriile Li-Ion găsite în alte produse din portofoliul său, precum mașinile de tuns gazonul/iarba.

EGO POWER+ Mini Bike a fost gândită pentru a fi folosită pe drumuri care nu sunt publice. Vehiculul atinge o viteză maximă de 45 km/h și folosește două baterii (56V 7.5Ah ARC Lithium) produse de companie. Acestea îi oferă o rază de acțiune maximă de 29 km.

Motocicleta poate fi folosită în trei moduri: Eco, Normal și Sport. Autonomia de 29 de km poate fi atinsă, cel mai probabil, în modul Eco.

Citește și: Makita anunță cuptorul de microunde portabil, pentru încălzirea mâncării pe șantier

Vehiculul, care va fi disponibil pe piață în curând, are suspensie pe față și spate și frâne hidraulice. Prețul nu a fost încă anunțat de producător. Viteza, accelerația, autonomia și alte informații sunt afișate pe un display digital.

Există și alte mini-motociclete pe piață, precum cele de la Tromox Mino sau City Slicker, dar EGO POWER+ Mini Bike este primul model care folosește baterii de scule și unelte electrice.

Vehicule neobișnuite cu baterii apar frecvent. În prima parte a anului am scris despre GoBoat, o barcă pneumatică electrică ce poate fi transportată într-un rucsac de mari dimensiuni sau într-o geantă.

Sursa: EGO

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult