Pisică blocată în interiorul unei mașini Tesla, salvată de pompieri

13.10.2021
Pisică blocată în interiorul unei mașini Tesla, salvată de pompieri

O echipă de pompieri a salvat un pui de pisică care a rămas blocat în interiorul unui automobil Tesla.

Felina a intrat într-un loc greu accesibil și nu a mai putut ieși. Pompierii de la Estero Fire Rescue au fost nevoiți să demonteze câteva elemente ale mașinii pentru a elibera pisica.

La misiunea de salvare au participat trei persoane: locotenentul Schyler Smith, inginerul Tony Horton și pompierul Corey Heller. Felina a fost blocată undeva în partea din spate a mașinii.

Vehiculul electric aparține companiei Hertz, care îl oferă spre închiriere. Din fericire, puiul de pisică nu a fost rănit în incident, iar mai mulți angajați ai companiei s-au oferit să îl adopte.

Mașinile Tesla încă au probleme care țin de calitatea construcției, iar spațiile deschise din caroserie sau dintre elemente sunt ceva obișnuit. Un utilizator de Tesla Model 3 a descoperit că, după 58.000 de km parcurși, în bara și panoul din spatele mașinii s-au strâns aproape 14 kilograme de murdărie, pământ și chiar pietre.

Acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că scutul din plastic din partea din spate nu a stat bine prins de caroserie.

Sursa: UPI

CITEȘTE ȘI:

A fost lansat cel mai rapid încărcător de mașini electrice. La ce nivel duce bateria în 15 minute

Tesla brevetează ștergătorul de parbriz cu tehnologie laser, capabil să curețe fără contact suprafețele vitrate

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult