VIDEO: Ce se întâmplă când un Smart electric tractează trei camionete

05.08.2020
VIDEO: Ce se întâmplă când un Smart electric tractează trei camionete
Foto: Captură din video

Un automobil Smart electric a fost pus să tracteze trei camionete mari legate una de alta, iar rezultatul este surprinzător.

Micuțul vehicul Smart ForTwo ED a fost testat în aceste condiții grele de către cei de la canalul Fast Lane Truck de pe YouTube.

Modelul Smart folosit în acest experiment are un motor de 89 CP și cuplu de 156 Nm, nu impresionant, dar suficient pentru a trage cele trei vehicule, un Jeep Gladiator (2020), un Chevrolet Silverado 1500 Trail Boss și un Ford F-250.

Vehiculul electric folosit este unul modificat. În mod normal, Smart ForTwo ED are un motor de 75 de CP și cuplu 128 Nm.

Unele vehicule electrice au un cuplu impresionant

Poate și mai potrivit pentru un astfel de experiment va fi eBussy, dezvoltat în Germania. Deși nu are mulți cai putere (doar 20), vehiculul are un cuplu imens, de 1.000 Nm.

Foto: Ford

Un cuplu uriaș va avea și Ford-F150 electric. Compania a arătat că prototipul este capabil să tragă, pe o suprafață plană și pe șine, 450 de tone.

Sursa: The Fast Lane Truck

CITEȘTE ȘI:

FOTO: Cum arată mașina pe care o conduce zi de zi șeful Tesla, Elon Musk

Toate gospodăriile dintr-un oraș european vor primi gratuit automobile electrice

O fostă iubită celebră l-ar fi acuzat pe Elon Musk că i-a dat o Tesla „modificată”

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult