VIDEO: Porsche promovează România într-un clip de prezentare al modelului electric Taycan

28.10.2020
VIDEO: Porsche promovează România într-un clip de prezentare al modelului electric Taycan
Foto: captură din video

România nu este o destinație turistică de top în Europa, dar are tot ce îi trebuie pentru a deveni una. Așa gândesc, probabil, cei de la Porsche, care au promovat țara noastră într-un clip de prezentare pentru automobilul electric Taycan.

Constructorul german a dus în mai multe locuri din România un Porsche Taycan, printre care nelipsitul Transfăgărășan, potrivit pentru o mașină sport, cetatea Sighișoara sau litoralul românesc.

Citește și: Soluția la lipsa infrastructurii? O companie a creat „TIR-ul cisternă” pentru mașini electrice

În clipul „Discover the Unknown – Taycan Road Trip – The Beauty of Romania”, compania a surprins imagini spectaculoase cu drona și a discutat cu mai multe persoane, printre care un chef, o jurnalistă și… Ion Țiriac.

Modelul Taycan se bucură de mare succes și a fost achiziționat deja de câteva celebrități, printre care Bill Gates și Simona Halep. Faptul că miliardarul american a optat pentru acest vehicul l-a deranjat pe șeful Tesla, Elon Musk.

Deși cel mai ieftin model costă puțin peste 100.000 de dolari, cererea pentru Porsche Taycan este atât de mare încât producătorul auto german împrumută angajați de la compania mamă, Audi, pentru a face față.

CITEȘTE ȘI:

Cele mai vândute mașini electrice în funcție de țară. Modelul aflat pe primul loc în România

Dealerii unei mărci auto europene sunt încrezători: Vom depăși Tesla rapid

Urmărește Go4IT.ro pe Google News