Lidl va vinde un ceas de fitness cu senzor pentru puls și pedometru. Data la care va fi disponibil

01.03.2021
Lidl va vinde un ceas de fitness cu senzor pentru puls și pedometru. Data la care va fi disponibil
Foto: Shutterstock

După ce a introdus recent în ofertă un smartwatch, Lidl România va oferi, începând de joi, 4 martie, un ceas de fitness dedicat.

Cei care nu doresc să dea 300 de lei pe ceasul inteligent SilverCrest pot cumpăra modelul Crivit de fitness, la prețul de 130 de lei.

Dispozitivul, care nu este unul smart, dispune de funcție pedometru, care măsoară numărul de pași, distanța și viteza. Mai mult, ceasul permite monitorizarea somnului: măsurarea duratei somnului și a etapei de somn adânc, cu spațiu de memorare pentru 7 zile.

Citește și: Facebook plănuiește lansarea unui smartwatch pentru activități sportive și mesagerie

Ofertă bogată de electronice la Lidl

Alte funcții de fitness oferite de dispozitiv sunt: măsurarea pulsului actual, mediu și maxim, dar și monitorizarea consumului de calorii.

Ceasul Crivit oferit de Lidl are ecran LCD monocrom, cu lumină de fundal reglabilă, pe care afișează ora, pașii făcuți și nivelul bateriei.

Nu știm dacă dispozitivul este rezistent sau nu la apă și nici care este autonomia bateriei, care se pare că este Li-Po și nu poate fi înlocuită.

Oferta de electronice a retailerului german s-a îmbogățit în ultima vreme. Pe lângă smartwatch-ul SilverCrest, Lidl a mai vândut recent o cameră endoscopică cu display, un dispozitiv audio Bluetooth cu funcție hands-free, un aspirator de tip „Roomba” și produse de tip smart home.

CITEȘTE ȘI:

Lidl a adus unelte pentru pasionații de o activitate bine plătită și aflată la mare căutare

Lidl a introdus două noi dispozitive electronice în ofertă. Unul te poate scăpa de amenzi auto

Fitbit anunță ceasurile Sense și Versa 3, alături de brățara Inspire 2

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult