Revolut are acum aplicație web, dar aceasta nu oferă acces la toate serviciile

01.12.2020
Revolut are acum aplicație web, dar aceasta nu oferă acces la toate serviciile
Foto: Revolut

Revolut a lansat, în sfârșit, o aplicație web, dar platforma nu oferă acces la toate serviciile oferite de companie. Utilizatorii se pot autentifica, din browserul de internet, la adresa app.revolut.com.

Acolo, clienții trebuie să introducă numărul de telefon și PIN-ul folosit în aplicația de mobil. Ulterior, pentru securitate sporită, trebuie să autorizeze autentificarea din aplicația mobilă.

Revolut Web oferă acces la conturi și carduri, precum și la istoricul tranzacțiilor. Tot de acolo, clienții pot modifica setări de securitate (înghețare card, deblocare PIN etc.). Lipsesc serviciile de investiții sau transferuri de bani. Este posibil ca acestea să fie adăugate ulterior.

Potrivit anunțului, utilizatorii pot să își alimenteze conturile din aplicația web, dar la mine nu apare această opțiune.

Noile aplicații financiare, precum Revolut, se țin departe de PC-uri

Accesul la noua platformă nu este chiar facil. După ieșirea din aplicația web, utilizatorii trebuie să se autentifice din nou, urmând pașii de mai sus, data viitoare când intră.

Potrivit lui Nik Storonsky, CEO al Revolut, aplicația web a fost cerută de foarte mulți clienți. Serviciile companiei fintech sunt folosite de peste 13 milioane de clienți, dintre care 1,25 milioane în România.

Multe dintre noile servicii financiare refuză inițial să lanseze platforme pentru PC. Compania Monzo a fost nevoită, de asemenea, să lanseze o versiune web a aplicației sale la presiunile clienților.

Sursa: Finextra

CITEȘTE ȘI:

Un miliardar critică dur investițiile prin intermediul Revolut și Robinhood: Se va sfârși în lacrimi

Oamenii renunță la serviciile financiare față în față în favoarea aplicațiilor N26 sau Monzo

Pentru prima dată în istorie, o platformă de tranzacționare de criptomonede devine bancă

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video