Vodafone şi UPC dau gratuit 12 luni de Netflix, cadou la achiziţionarea pachetelor cu abonament

Vodafone şi UPC dau gratuit 12 luni de Netflix, cadou la achiziţionarea pachetelor cu abonament

Clienţii Vodafone care achiziţionează un pachet UPC cu internet 500Mbps şi televiziune digitală, precum şi clienţii UPC care achiziţionează un abonament mobil de voce de la Vodafone primesc 12 luni de abonament Netflix gratuit. În plus, este oferită şi o reducere de 2 EUR/lună la serviciile mobile cumpărate, respectiv o reducere de preţ de 10 Lei/lună la ofertele de internet fix şi TV.

Oferta se adresează şi clienţilor comuni existenţi Vodafone şi UPC care achiziţionează servicii noi şi este valabilă în perioada 21 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020.

Noile oferte de Crăciun vin, de asemenea, cu un cadou constând într-un abonament Netflix de 6 luni pentru cei care achiziţionează de la Vodafone România abonamente mobile de voce, începând cu RED14.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult