Noul GoPro HERO a fost găsit deja pe rafturile magazinelor

29.03.2018
Noul GoPro HERO a fost găsit deja pe rafturile magazinelor

GoPro nu a învăţat din greşelile de anul trecut, când modelul HERO6 a ajuns pe rafturile magazinelor cu o săptămână înainte de anunţul oficial. Această situaţie este repetată în cazul modelului HERO despre care am auzit informaţii în urmă cu câteva zile, noua cameră de acţiune fiind deja la vânzare într-un magazin din Statele Unite. Astfel putem confirma mai multe detalii tehnice despre noul GoPro, cât şi preţul său oficial.

Utilizatorul Twitter @black_anry a publicat pe contul său o fotografie făcută într-un BestBuy din El Paso, Texas, cu un nou model GoPro HERO, care încă nu este listat nici pe site-ul oficial GoPro şi nici nu poate fi găsit pe stocul altor magazine. Este vorba despre varianta GoPro HERO actualizată, care adoptă design-ul modelelor HERO5 şi HERO6, însă cu capabilităţi limitate.

Vorbim despre o cameră care beneficiază de un senzor de 10 megapixeli, care poate filma în Full HD la 60 de cadre pe secundă şi care are nevoie de carcasa inclusă în pachet pentru rezistenţă la apă şi praf. Preţul este cel mai interesant aspect al noului GoPro Hero, acesta fiind disponibil în SUA la preţul de 199 dolari, fiind cea mai ieftină cameră de acţiune din portofoliul companiei.

Având în vedere că una dintre cele mai mari probleme ale GoPro de acum este situaţia vânzărilor slabe din cauza preţului ridicat, noul HERO ar putea să aducă veniturile înapoi pe linia de plutire. Desigur, cei care au nevoie de un produs mai performant, vor fi nevoiţi să scoată din buzunar mai mult decât dublul preţului noii camere. Lansarea oficială este aşteptată mâine, 30 martie.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult