Un GoPro căzut în apă a fost descoperit, în stare de funcționare, peste câteva luni

13.06.2020
Un GoPro căzut în apă a fost descoperit, în stare de funcționare, peste câteva luni

O cameră GoPro care i-a căzut unui copil în mare, în apropierea unei insule din Tasmania, Australia, a fost recuperată câteva luni mai târziu, pe o plajă. Dispozitivul este funcțional și acum, potrivit UPI.

Pete Cole, în vârstă de 12 ani, făcea surfing în apropiere de Insula King, când un val puternic i-a desprins camera din suportul de pe placă.

„Am zis, > Și era cel mai nou model la momentul respectiv”, a declarat Cole pentru o publicație locală.

Băiatul spune că renunțase la speranța că va mai recupera dispozitivul. În această lună, însă, un cuplu a descoperit camera video de acțiune pe plaja Naracoopa. Dispozitivul avea ecranul spart, dar era încă funcțional. Pe cameră se aflau o mulțime de imagini și de clipuri video.

Soții care au descoperit dispozitivul au reușit să îl găsească pe proprietarul acestuia prin intermediul Facebook.

Cole s-a bucurat foarte tare când și-a recuperat gadgetul. Tânărul a declarat că o va lua din nou cu el pe placă imediat ce îi va fi înlocuit ecranul.

Nu este prima recuperare „miraculoasă” a unui gadget

Gadgeturile de astăzi sunt foarte bine izolate pentru rezistența la apă. Un bărbat din China și-a recuperat, într-un mod descris ca fiind „miraculos”, după opt luni smartphone-ul iPhone care i-a scăpat într-un râu.

Telefonul, care pare să fie un model iPhone 7 Plus, funcționa impecabil.

Totodată, în aprilie 2016, Bae Gyu-ryong, un bărbat în vârstă de 70 de ani din Coreea de Sud, şi-a găsit telefonul Galaxy S5 pierdut în urmă cu şapte luni în livada de curmali. Smartphone-ul funcționa, de asemenea.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat şi-a găsit camera de acțiune la cinci luni după ce i-a fost „furată” de un pescăruş

GoPro a lansat o lanternă LED

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult