FOTO: O tânără a descoperit ceva incredibil în poza pe care și-a făcut-o în New York

26.01.2021
FOTO: O tânără a descoperit ceva incredibil în poza pe care și-a făcut-o în New York

O tânără căreia i-a fost făcută o poză în timpul vacanței petrecute în New York a realizat mai târziu că a fost surprins, în cadru cu ea, un personaj celebru.

Mae Archie a povestit anecdota pe rețeaua de socializare TikTok, iar clipul video a devenit viral. Tânăra a realizat cine se află în aceeași imagine cu ea abia după ce a ajuns acasă și s-a uitat peste pozele făcute în NY.

Pe trecerea de pietoni pe care s-a fotografiat Archie apare legendarul Paul McCartney, fost membru al celebrei formații The Beatles.

Citește și: VIDEO: Modul în care o tânără cu ochi de vultur și-a dat seama că este înșelată de iubit

Mae știe sigur că cel care apare acolo este artistul, deoarece vizitase mai devreme, în zonă, o expoziție dedicată legendarei formații. Incidentul s-a petrecut în apropiere de Metropolitan Museum of Art.

Foto: TikTok/maebe.later

Archie este o mare fană a formației britanice, iar poza este una de colecție.

Cea care a fotografiat-o pe Mae pe trecerea de pietoni este mama fetei. Tânăra l-a observat după aceea pe artist și s-a uitat la el timp de mai multe secunde, fără să-l recunoască pe moment. McCartney i-a făcut lui Mae cu ochiul și și-a văzut de drum.

„Ai trecut pe lângă o legendă”, a scris cineva la comentarii pe TikTok.

@maebe.laterfeaturing archie or mccartney? @paulmccartney ##CleanTok ##paulmccartney ##beatles ##music ##famous ##like ##comment ##share ##follow ##fyp##SeaShanty ##abbeyroad♬ original sound – hey… 69 ?

Sursa: MSN

CITEȘTE ȘI:

Și-a înjunghiat soțul din cauza pozelor cu o femeie pe care acesta le avea în telefon. Era chiar ea, mai tânără și mai slabă

Un nou detaliu remarcabil a fost descoperit la celebra statuie Moise

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video