FOTO: O tânără a descoperit ceva incredibil în poza pe care și-a făcut-o în New York

26.01.2021
FOTO: O tânără a descoperit ceva incredibil în poza pe care și-a făcut-o în New York

O tânără căreia i-a fost făcută o poză în timpul vacanței petrecute în New York a realizat mai târziu că a fost surprins, în cadru cu ea, un personaj celebru.

Mae Archie a povestit anecdota pe rețeaua de socializare TikTok, iar clipul video a devenit viral. Tânăra a realizat cine se află în aceeași imagine cu ea abia după ce a ajuns acasă și s-a uitat peste pozele făcute în NY.

Pe trecerea de pietoni pe care s-a fotografiat Archie apare legendarul Paul McCartney, fost membru al celebrei formații The Beatles.

Citește și: VIDEO: Modul în care o tânără cu ochi de vultur și-a dat seama că este înșelată de iubit

Mae știe sigur că cel care apare acolo este artistul, deoarece vizitase mai devreme, în zonă, o expoziție dedicată legendarei formații. Incidentul s-a petrecut în apropiere de Metropolitan Museum of Art.

Foto: TikTok/maebe.later

Archie este o mare fană a formației britanice, iar poza este una de colecție.

Cea care a fotografiat-o pe Mae pe trecerea de pietoni este mama fetei. Tânăra l-a observat după aceea pe artist și s-a uitat la el timp de mai multe secunde, fără să-l recunoască pe moment. McCartney i-a făcut lui Mae cu ochiul și și-a văzut de drum.

„Ai trecut pe lângă o legendă”, a scris cineva la comentarii pe TikTok.

@maebe.laterfeaturing archie or mccartney? @paulmccartney ##CleanTok ##paulmccartney ##beatles ##music ##famous ##like ##comment ##share ##follow ##fyp##SeaShanty ##abbeyroad♬ original sound – hey… 69 😂

Sursa: MSN

CITEȘTE ȘI:

Și-a înjunghiat soțul din cauza pozelor cu o femeie pe care acesta le avea în telefon. Era chiar ea, mai tânără și mai slabă

Un nou detaliu remarcabil a fost descoperit la celebra statuie Moise