Motivul pentru care noul iPhone 15 Pro se supraîncălzește. Cum va rezolva Apple problema?

03.10.2023
Motivul pentru care noul iPhone 15 Pro se supraîncălzește. Cum va rezolva Apple problema?

Nu este un secret că noul iPhone 15 Pro are probleme cu supraîncălzirea. Mai mulți utilizatori s-au plâns din cauza acestui fapt și au raportat mai multe probleme.

Apple lucrează la o remediere a software-ului în urma rapoartelor primite de la utilizatorii care se plâng că unele dintre noile sale modele iPhone 15 se supraîncălzesc. Compania a declarat pentru CNN că problemele actuale de supraîncălzire nu reprezintă un risc de siguranță și nu vor afecta performanța pe termen lung a unităților afectate.

De asemenea, Apple a subliniat faptul că iPhone-urile au protecție internă pentru componente pentru a ajuta la reglarea temperaturii dacă aceasta ajunge la valori prea ridicate.

Apple a menționat care sunt principalele cauze pentru care noul lor iPhone ajunge să se încălzească în mod excesiv.

Care sunt principalele motive pentru noul iPhone 15 Pro se supraîncălzește?

Plângerile utilizatorilor au început să apară după ce cele mai recente iPhone-uri au ajuns în magazine pe 22 septembrie. În primul rând, fenomenul de supraîncălzire poate apărea din cauza unor aplicații third-party actualizate recent, determinându-le să „supraîncărcare sistemul”, a spus compania. Aceste aplicații includ Instagram, Uber și jocul Asphalt 9.

De asemenea, compania a spus că a descoperit o eroare în iOS 17 care afectează unii utilizatori și intenționează să lanseze o actualizare de software pentru a rezolva problema. Apple nu a oferit o dată exactă la care va fi lansată actualizarea. În plus, Apple a spus că dispozitivul se poate simți mai cald în primele zile după configurarea sau restaurarea dispozitivului din cauza „activității de fundal crescute”.

La problemele de supraîncălzire ar fi contribuit și designul sistemului intern de răcire. Problemele cu supraîncălzirea ar fi cauzate de compromisuri făcute în designul sistemului termic, o mișcare făcută de Apple pentru a reduce greutatea modelelor iPhone 15 Pro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult