Nu ai bani să cumperi telefonul Samsung pe care ți-l dorești? Acum poți sa-l închiriezi

10.12.2020
Nu ai bani să cumperi telefonul Samsung pe care ți-l dorești? Acum poți sa-l închiriezi

Samsung Germania a introdus o nouă modalitate de a procura telefoane flagship, sub forma unui serviciu care-ți permite să închiriezi în loc să cumperi direct.

Spre deosebire de ofertele cu abonament puse la dispoziție de operatorii rețelelor de telefonie mobilă, obținerea telefonului dorit nu este condiționată de semnarea unui contract pe o durată mare de timp și nici nu presupune plata unui avans. Dezavantajul este că taxa lunară este ceva mai mare, iar la final trebuie să returnezi telefonul închiriat.

Spre exemplu, doritorii pot închiria un exemplar Galaxy S20 sau S20 FE la tarife între 29.9 și 69.9 euro.

Serviciul se adresează în primul rând clienților care doresc acces la produse și tehnologii de ultimă generație, ca alternativă la deținerea în proprietate a bunului respectiv. Deocamdată, serviciul de închiriere oferă acces doar la seria Galaxy S20, iar clienții nu au opțiunea de a închiria un dispozitiv mai nou, cum ar fi Galaxy Note 20 sau Galaxy Z Fold 2 , dar Samsung susține că treptat vor fi incluse la serviciu și alte dispozitive.

închiriezi samsung

Procesul de selectare a telefonului pornește chiar din magazinul oficial Samsung Store, doritorii fiind redirecționați către partenerul desemnat pentru asigurarea serviciului de închiriere.

Poți să închiriezi telefonul Samsung pe o durată de 1, 3, 6 sau 12 luni, chiria plătită fiind mai mică în cazul semnării unui contract cu o durată mai mare. Astfel, pentru modelul Galaxy S20 FE cu 128GB chiria lunară este de 59,90/49,90/39,90 sau 29,90 euro. Pentru un telefon Galaxy S20 în echiparea de bază plătești 99,90/69,90/59,90/49,90 euro. Tariful crește la 109,90/74,90/64,90/54,90 euro pentru Galaxy S20+ și 119,90/99,90/79,90/69,90 euro pentru Galaxy S20 Ultra.

Deocamdată, programul de închiriere nu poate fi combinat cu alte servicii, cum ar fi Samsung Up, Samsung Care + sau Trade-In, dar compania promite că va găsi o soluție. Astfel, în cazul accidentelor care implică deteriorarea/distrugerea telefonului închiriat, costurile cu reparația sau înlocuirea produsului cad în sarcina titularului de contract.

Serviciul de închiriere este disponibil doar în Germania, Samsung neoferind un calendar de extindere a serviciului de închiriere și în alte regiuni ale lumii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult