VIDEO: Un iPhone 6s a căzut dintr-un avion care zbura la 300 de metri altitudine și încă funcționează

16.12.2020
VIDEO: Un iPhone 6s a căzut dintr-un avion care zbura la 300 de metri altitudine și încă funcționează
Foto: captură de ecran

Un smartphone iPhone 6s funcționează încă după ce a căzut dintr-un avion. Mai mult, camera dispozitivului a filmat momentul.

Telefonul îi aparține lui Ernesto Galiotto, un realizator de conținut video și ecologist din Brazilia. El zbura deasupra unei plaje din Cabo Frio, Rio de Janeiro, pentru un proiect. Când a încercat să surprindă niște imagini cu telefonul pe o mică fereastră a avionului, vântul puternic i l-a smuls din mână.

Inițial, Galiotto a crezut că acela a fost sfârșitul dispozitivului. Ulterior, însă, bărbatul a verificat, din curiozitate, serviciul Find My iPhone și a constatat, cu surprindere, că smartphone-ul încă funcționa. Asta deși a căzut de la o înălțime de aproximativ 300 de metri.

Apple iPhone 6s, un model rezistent

Galiotto a găsit telefonul în nisip, aproape intact, în mijlocul plajei. Smartphone-ul are doar câteva zgârieturi și protecția din sticlă a ecranului spartă. Din fericire, dispozitivul nu a lovit nicio persoană aflată pe plajă.

„Este ceva pe care dacă îl spui cuiva nu te va crede”, a declarat Galiotto.

Nu este prima dată când un iPhone cade din avion și funcționează după aceea. Un alt iPhone 6s a căzut anul trecut dintr-un avion, în Islanda. Proprietarul l-a recuperat, în stare de funcționare, la 13 luni după incident.

Sursa: 9to5mac.com

O fetiță de 6 ani a pescuit ceva neașteptat: un iPhone XR care încă funcționa

Un telefon pierdut în mare de un bărbat a fost recuperat, în stare de funcționare, peste câteva săptămâni

Un iPhone pierdut într-un râu a fost găsit după opt luni, funcțional

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult