Femeie, acuzată că a făcut sex virtual cu partenerul aflat după gratii, în prezența unui minor

06.05.2020
Femeie, acuzată că a făcut sex virtual cu partenerul aflat după gratii, în prezența unui minor

O femeie din Florida este acuzată că a făcut sex virtual în prezența unui minor, prin intermediul unei aplicații pentru videoconferințe, cu partenerul care se afla în închisoare.

Noelle Rascati, în vârstă de 32 de ani, din Claremont, Florida, a fost reținută recent, transmite Lake Legal News. Partenerul ei, Tathan Fields, în vârstă de 26 de ani, se află în Santa Rosa County Jail, unde servește o pedeapsă de 15 ani pentru jaf.

Noelle Rascati și Tathan Fields

În timpul unei videoconferințe, cei doi au început să facă sex virtual. În acele momente, un minor de 6 ani a intrat în camera în care se afla Rascati. Femeia era complet dezbrăcată, potrivit acuzatorilor, și folosea diverse „aparate sexuale”. Rascati nu s-a oprit în prezența copilului, đespre care se crede că este fiul ei.

Videoconferința a durat mai mult de 12 minute, iar în mare parte din timp minorul s-a aflat în încăpere.

Noelle Rascati va apărea în fața unui judecător pe 18 mai, după ce a plătit o cauțiune de 2.000 de dolari. Împotriva partenerului ei nu au fost lansate, deocamdată, acuzații.

În timpul pandemiei, foarte multe activități din viața reală s-au mutat în online, iar videoconferinșele sunt mai populare ca niciodată. De aceea, în ultima vreme s-au petrecut foarte multe incidente în timpul acestora. Un profesor a fost concediat după ce și-a partajat ecranul pe Zoom, iar studenții au văzut un bookmark „sensibil”, iar o jurnalistă care lucra de acasă le-a arătat telespectatorilor mai mult decât ar fi dorit.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News