Femeie, la un pas să fie arsă de vie într-un crematoriu

01.02.2021
Femeie, la un pas să fie arsă de vie într-un crematoriu
Foto: Shutterstock

O femeie a observat că mama ei, despre care familia credea că este moartă, s-a mișcat în timp ce era băgată în cuptorul de la crematoriu.

Ceremonia, la care participau mai mulți apropiați ai familiei, a fost oprită, după ce fiica femeii a început să țipe. Aceasta i-a trimis un mesaj unei rude imediat după aceea: „Vreau să știi că mama este încă în viață. În final eram în camera crematoriului și am văzut că avea semne vitale. Acum mergem la clinică”.

Bătrâna a fost internată din nou în spital și se află la terapie intensivă.

Citește și: Poţi experimenta cum este să fii incinerat într-un simulator al morţii construit în China [VIDEO]

Femeia, în vârstă de 89 de ani, se afla într-un spital privat din Resistencia, Argentina. Ea a fost internată acolo după ce a acuzat dureri în piept. A doua zi, fiica ei de 54 de ani a aflat că mama ei a murit și a primit certificatul de deces. Cauza morții, trecută în document, a fost insuficiența cardiacă. Ulterior, femeie a fost dusă la un crematoriu din oraș.

Conducerea instituției a lansat o anchetă internă. Fiica femeii a depus plângere la poliție.

Sursa: JPost.com

CITEȘTE ȘI:

O tânără de 24 de ani a murit după ce i-a scăpat iPhone-ul în cadă

Datele de pe un Apple Watch sunt folosite ca dovezi într-un caz de omucidere

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult