FOTO: Descoperire emoționantă făcută de un elicopter de căutare și salvare, într-o pădure

11.12.2020
FOTO: Descoperire emoționantă făcută de un elicopter de căutare și salvare, într-o pădure

Echipajul unui elicopter de căutare și salvare al organizației Auckland Westpac Rescue Helicopter Trust a făcut o descoperire emoționantă într-o pădure peste care a zburat.

Numită „inima din pădure”, descoperirea neașteptată reprezintă tributul adus de un bărbat soției lui. Imaginea s-a viralizat după ce a fost publicată de către Mark „Tinny” Cannell, șeful echipajului, pe o rețea de socializare. Internauții au fost impresionați de gestul frumos al bărbatului. „A iubit-o mult”, a scris cineva.

Citește și: Dacă se întâmplă asta e cumplit! Vom trăi în tunelurile de la metrou, vânați de creaturi mutante / Șansele sunt mari

Inima, realizată din copaci, a fost realizată de către Wayne Barnes pentru soția lui Rose, potrivit celor care locuiesc în zonă.

Nu e prima descoperire de acest fel făcută din aer

Nu știm, deocamdată, dacă cei doi soți mai trăiesc. A fost prima dată când cei din echipajul elicopterului au văzut inima și nu cunoșteau detalii despre ea.

Se pare că „inima din pădure” este o atracție importantă în regiunea Kaipara Falls, mai ales toamna. Copacii care o formează au frunzele galbene atunci, în contrast cu frunzele arborilor din jur, care sunt verzi sau maro. Inima poate fi văzută și de pe un drum public din zonă.

Aparatele de zbor descoperă frecvent lucruri neobișnuite. Un utilizator de dronă a fotografiat o pădure în forma numelui lui Lenin, primul conducător al Uniunii Sovietice. Pădurea nu este unică. Un fermier din Texas a plantat una similară în anii ’90, care reprezintă numele său, „LUECKE”.

Tot în Rusia, un pilot de dronă a surprins scene „fierbinţi” în turla unei biserici.

Sursa: Facebook/Westpac Rescue – Auckland

CITEȘTE ȘI: 

VIDEO: Momentul când s-a prăbușit farfuria de la Observatorul Arecibo, surprins de o dronă

Un urs polar a avariat un elicopter de căutare și salvare

VIDEO: Descoperire neașteptată făcută într-o piatră care pentru un ochi obișnuit părea comună

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video