Modul inedit în care un bărbat a încercat să introducă droguri în Belgia

25.06.2020
Modul inedit în care un bărbat a încercat să introducă droguri în Belgia
Foto: Wikipedia

Un britanic a fost prins în timp ce încerca să introducă droguri în Belgia într-un mod inediat. Bărbatul a fost prins pe aeroportul din Bruxelles și condamnat la 38 de luni de închisoare.

Pasagerul, care venea din Jamaica, a ascuns drogurile într-un organ genital masculin fals. Astfel de dispozitive se găsesc de vânzare pe internet.

Deoarece era amețit, agenții de securitate l-au reținut pe suspect și l-au testat pentru droguri. Rezultatul a ieșit pozitiv, iar la percheziție oamenii legii au descoperit „marfa”.

În dispozitivul inedit se aflau 127 de grame de pudră albă, identificată ulterior ca fiind cocaină, transmite The Brussels Times.

Bărbatul a declarat că și-a vizitat mama în Jamaica și că o cunoștință de acolo i-a dat drogurile.

Procurorul de caz a cerut o pedepasă de 36 de luni de închisoare, dar judecătorul l-a condamnat pe bărbat la 38 de luni după gratii.

Incidentul s-a petrecut pe 2 februarie, anul curent. Avocatul condamnatului a cerut recent suspendarea pedepsei, pe motiv că britanicul are probleme de sănătate.

Oamenii caută modalități inedite pentru a introduce ilegal obiecte în alte țări

În 2018, autorităţile din Portugalia au anunțat că au descoperit, la un pasager venit cu avionul din Brazilia, 1 kilogram de cocaină. Drogul era ascuns într-un posterior fals.

Mai mult, o femeie a încercat să intre în China cu peste 100 de terminale iPhone lipite de corp. Ea a cumpărat dispozitivele din Hong Kong, unde erau mai ieftine, iar apoi a încercat să le ducă în China. Cum era de aşteptat, vameşii din Shenzen au descoperit „transportul”.

În România, un bărbat a fost prins cu dispozitive de copiat coduri PIN pe Aeroportul din Iaşi.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult